Šípek v medu 180g
Pastovaný med a lyofilizované šípky
95% medu a 5% lyofilizovaných šípků
100% přírodní složení
| Kategorie: | OCHUCENÉ MEDY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
Spojení pastovaného medu a lyofilizovaných šípků
Kombinace sladkého pastovaného medu a šípků je primárně funkční záležitostí díky nutričním benefitům šípků.
Jak šípky v medu vznikají?
Šípky v medu vznikají smícháním pastovaného medu - mechanickým a pravidelným mícháním květového medu v zařízení na pastování - Pastovači a Lyofilizovaných šípků, které postupně vmícháváme do pastovaného medu.
Celý proces probíhá za studena, bez přidání umělých dochucovadel. Jenom náš med a kvalitní Lyofilizované šípky.
Co je lyofilizovaný šípek?
Lyofilizovaný šípek je šípek, který byl sušený procesem lyofilizace, což je metoda sušení zmražením. Tento proces zachovává chuť, strukturu a výživové hodnoty lépe než tradiční metody sušení.
Lyofilizace = sušení mrazem
Jaká je konzistence banánů v medu?
Jednoznačně je konzistence lehce tužší, než jsme zvyklí u pastovaného medu. Je to dáno lyofilizovanými šípky, které jsou rozemleté na prach. Hustota tímto mírně stoupá.
Pokud se ti bude zdát, že je to až moc (obzvláště v zimních měsících) stačí ponechat několik hodin v pokojové teplotě, případně připravit krátkou vodní lázeň. Med krásně povolí a půjde snadněji roztírat.
Kde využít šípky v medu?
- Jen tak, na lžičku. Jako nakopnutí imunitního systému.
- Do čaje - v zimních měsících a období bacilů ideální v boji proti kašílku a rýmičce.
Zdravotní benefity šípků, znáš je?
- Zdroj vitamínu C - posiluje imunitu, pomáhá při nachlazení
- Protizánětlivý - bolest kloubů, revmatismus
- Posiluje cévy
Výživové hodnoty:
| Výživové hodnoty na 100 g výrobku | |
| Energie | 1 444 / 345 kcal |
| Tuky | 0,2 g |
| Z toho nasycené kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 82 g |
| Z toho cukry | 80 g |
| Bílkoviny | 1 g |
| Sůl | 0,1 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
